Aspöck Systems

Aspöck Systems - светлина и безопасността на пътя

Фирмата проектира, разработва и изгражда на възможно най-добрите цялостни решения за производителите на превозни средства в Европа.

Индивидуални системи - доволни клиенти
От създаването си през 1977 г., Aspöck Systems GmbH е фокусиран върху философия, да е един от водещите производители на осветителни системи за автомобилната индустрия като разработва специализирани решения за всеки отделен клиент. Това е гъвкавост, която я е превърнала в успешна търговска марка.

Иновативни продукти
Цялата гама от кабелни и светлина системи е изградена с помоща на най-новите технологии и фирмата се старае да играе водеща роля в създаването на новите стандарти в областа на автомобилните кабели, съединителни системи и LED и обикновенно осветление.

Непрекъснатото нарастване
Нашата централа в Peuerbach, Горна Австрия е претърпял непрекъсната експанзия в секторите за производство, съхранение и управление. Всяка година ние инвестираме в нови производствени facilieites, тестване на оборудване и развитие на системи, за да останат на върха на технологиите. В същото време насърчава по-нататъшното образование и обучение на нашите empoyees, така че те винаги имат право отговор, когато се сблъскат с трудни въпроси, като например специфични въпроси законодателство.
niederlassungen.jpg Дъщерни
Перфектно организирани търговска и сервизна мрежа в цяла Европа гарантира кратки срокове за доставка и висока степен на техническа експертиза. Много от продажби и сервизни центрове са нашите нови собствени дъщерни дружества, или тези на нашите търговски партньори

Продукти: 
Стопове, фарове, мигачи