За Интерсервиз EOOД

Интерсервиз е създаден през 1972 г. като „АРП Малашевци“ с основен предмет на дейност ремонт на агрегати и части за автомобилите на СОМАТ и сервиз за товарни автомобили.

През 1996 г. фирмата се трансформира в Интерсервиз ЕООД с предмет на дейност внос и дистрибуция на резервни части за тежкотоварни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.

Тази промяна преди 16 година позволи на нашите клиенти да разчитат на експресна доставка на резервни части за товарни автомобили с марки Mercedes-Benz и MAN благодарение на богатата складова наличност, с която разполагаме във всеки един момент. При заявен интерес Интерсервиз ЕООД доставя директно от производителите и при максимално кратки срокове резервни части и за други марки автомобили.

Ние работим с доказани германски и австрийски доставчици на автомобилни компоненти като: WINKLER, BOSCH, FEBI, SCHMITZ Cargobul, Aspöck Systems и др.

Интерсервиз ЕООД разполага с  представитeлен  магазин в София, където нашите клиенти получават професионално обслужване и възможност за избор от широка гама резервни части за двигатели, горивни системи, спирачни системи , окачване, скорости, и други.